Service Daune Auto Decontam direct cu societatile de asigurari

Contact rapid: 021.9696

Angajari

La noi reparati fara sa platiti factura!

Decontare directa

AUTOPORAND va ofera servicii de reparatii auto cu decontare directa pentru daune auto cu toate firmele de asigurare precum EUROINS, CARPATICA, TIRIAC, etc

Decontarea directă scuteşte persoana care solicită remedierea daunelor la autoturisme pe baza unei poliţe RCA de nevoia de a plăti personal operaţiunea respectivă, contravaloarea fiind achitată direct de către societatea de asigurare catre service-ul nostru indiferent daca exista sau nu contract de colaborare cu respectiva societate.

Procedura este simplă: după constatarea daunelor la autovehicul la unul din centrele de daune, posesorul/proprietarul autovehiculului trebuie sa vina cu nota de constatare la service pentru a deschide nota de comanda cu decontare directa cu societatea de asigurari .

Firma noastra deconteaza direct cu toti partenerii nostri adica cu majoritatea Societatilor de Asigurari din Romania si nu numai.

Principalele avantaje ale reparaţiilor la service-urile cu acord de decontare directă constau în faptul că posesorul/proprietarul autovehiculului nu mai trebuie să achite reparaţia şi să aştepte apoi plata despăgubirii de la societatea de asigurări.

Astfel, şoferii români care au poliţe RCA dar si CASCO si care au fost implicaţi în incidente rutiere cu posesori de poliţe RCA emise de Societati de Asigurare din Romania se pot adresa noua ca service auto pentru reparaţii, plata făcându-se prin decontare directă.