Service Daune Auto Decontam direct cu societatile de asigurari

Contact rapid: 021.9696

Angajari

La noi reparati fara sa platiti factura!

Contracte cu urmatoarele societati de asigurari

AUTOPORAND va consiliaza in caz de dauna auto. Colaboram cu toate societatile de asigurare din Romania!

Carpatica

Generali

Euroins

Crediteurope

Dar, mai important decat contractele cu societatile de asigurari de mai sus, va asiguram ca decontam direct cu absolut toate societatile de asigurari, considerand deasemeni ca parteneri cu o lunga colaborare: Groupama, Allianz Tiriac, Omniasig, Uniqa, Asirom, Astra, City Insurance, Gothaer, Garanta.

Furnizori piese:

Colaboram cu o gama larga de furnizori de piese de renume in piata precum AUGSBURG, AUTOTOTAL, METEOR, MATEROM, BMW, OPEL sau AUTONET.

Autoporand foloseste numai vopseluri de cea mai inalta calitate, , avand ca furnizori Standox, Dupont sau Autocolor. In cazul pieselor avem acces la un numar de repere vast (peste 15000) aflate in stoc.

Furnizori

Avantaje si Facilitati:

  • Daca ne solicitati, putem prelua si preda masina direct de la sediul,firma,adresa dumneavoastra conform unui proces verbal de predare-primire
  • 5% DIN VALOAREA DECONTARII! In cadrul acestei sume va putem face reparatii de mecanica, tinichigerie sau vopsitorie cu echivalentul sumei in discount la manopera.Spre exemplu dintr-un deviz de 2000Ron + TVA , 5% reprezinta 100 Ron.Costul manoperei unei revizii este de 100 Ron asta insemnand ca manopera reviziei masinii este gratis.
  • La decontari mai mari de 10.000 va oferim masina la schimb in limita disponibilitatii
  • Daca autoturismul este deplasabil aveti optiunea sa comandam si sa vopsim piesele care trebuie inlocuite , urmand sa veniti cu masina doar la montaj, economisind timpul de asteptare.
  • SERVICII EXTRA: spalare interioare profesionala, polisare profesionala, slefuire faruri mate, terosonare,reparatii complete mecanica,diagnoza,directive,ITP,mecanica si vulcanizare.

Respectam cu strictete timpul de predare prestabilit si calitatea lucrarilor!