Service Daune Auto Decontam direct cu societatile de asigurari

Contact rapid: 021.9696

Angajari

La noi reparati fara sa platiti factura!

Pasi de urmat imediat dupa accident

Daca din nefericire ati fost implicat intr-un accident rutier, va recomandam sa urmati pasii urmatori:

  • Sunati la numarul de telefon 0730.123.277 pentru a ne oferi mai multe detalii despre accident si pentru a stabili o intalnire cu consilierii nostri.
  • Va asteptam la sediul nostru unde va punem la dispozitie formularul de completare a declaratiei amiabile ajutand la completarea sa.
  • Va programam, in functie de timpul dumneavoastra liber, la societatea de asigurari pentru constatare si desar de dauna.
  • Un consilier al service-ului va insoteste la asigurari, verificand daca absolut toate partile avariate vor fi propuse corespunzator, respectiv date la inlocuit sau reparat. Consilierul nostru va intocmeste deasemenea in prealabil si copii dupa toate actele necesare,preluand eventual in functie de disponibilatea dumneavoastra automobilul in service sau doar actul constatator emis de societatea de asigurari.
  • Imediat dupa ce semnati nota de deschidere comanda in service putem comanda piesele necesare,eventual sa le pregatim-vopsim,urmand ca la revenirea masinii in service sa finalizam reparatia MULT MAI RAPID.