Service Daune Auto Decontam direct cu societatile de asigurari

Contact rapid: 021.9696

Angajari

La noi reparati fara sa platiti factura!

Sunteti nevinovat?

AUTOPORAND va consiliaza in caz de dauna auto. Colaboram cu toate societatile de asigurare! Reparati-va masina pe asigurarea RCA a vinovatului!

1. Trimiteti la adresa de email servicedaune@yahoo.com cateva poze cu autoturismul avariat, eventual si cu cealalta masina care v-a accidentat plus numarul dumneavoastra de telefon, si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil. Sau sunati la unul din numerele de telefon: 0730.123.277 / 0730.123.279 / 0730.123.278 / 0729.302.268

2. Va consiliem gratuit ajuntandu-va sa puteti completa declaratia amiabila. Va programam telefonic intalnirea la sediul societatii de asigurari. Va insotim la sediul societatii de asigurari pentru deschiderea dosarului de dauna.

3. Va acoperim integral costul tractatii daca ulterior veti repara autoturismul la noi (atentie, aveti nevoie de factura). Sau puteti apela la serviciul nostru de tractare.

4. Dupa deschiderea dosarului de dauna va reparam masina decontand direct factura de reparatie, indiferent de societatea de asigurari. Deci, la noi nu platiti. Nu asteptati accept de plata! Ridicati autoturismul imediat dupa reparatie.